SNES mini clasic – consola de jocuri retro reinventata

Una dintre cele mai râvnite console de jocuri clasice la vremea ei  şi anume, Super Nintendo sau SNES aşa cum este cunoscută în lumea gamerilor, va fi relansată oficial într-o variantă de dimensiuni reduse(poate fi ţinută într-o mână) în toamna acestui an, mai exact pe data de 29 septembrie.

SNES mini clasic dispune de o conexiune HDMI prin intermediul careia se poate conecta la orice televizor de generatie noua cu rezolutie HD, cablu USB si adaptor AC, precum si 2 “manete” cu cablu, astfel încât noua generaţie de gameri să se bucure deplin, savurând o reţetă de jocuri retro pe 16 biti cu ingredinte originale 100%. Snes mini clasic se va dovedi cu siguranţă  irezistibil chiar şi pentru o mare parte din categoria adulţilor, întrucat în perioada sa de glorie şi anume, începutul anilor 90 consola se vânduse în milioane de exemplare în întreaga lum. Dacă e să ţinem cont de faptul că mare parte din magazinele online au vândut în avans tot stocul ce urma să fie disponibil la momentul lansării, sau se limitează la vânzarea unei singure bucăţi per cont înregistrat, aşa cum a procedat AMAZON, ne putem da uşor seama de amploarea fenomenului în sine.

jocuri SNES clasic mini

Compania Nintendo a anunţat o listă de cel puţin 21 de jocuri care vor fi oferite gratuit la achizitionarea consolei  şi anume:

Jocurile menţionate mai sus vin preinstalate pe consolă, Star Fox 2 cunoscând în sfărşit premiera sa mult aşteptată întrucît, deşi trebuia să fie lansat pe piaţă în ani 90 acest lucru nu s-a mai întamplat, Nintendo lăsând timpul să treacă, fară a oferii vreo explicaţie pentru această decizie a sa. Un lucru important şi care trebuie menţionat, îl reprezintă faptul că SNES mini clasic nu va putea rula jocuri de pe “casetele” originale SNES, asta în cazul în care mai aveţi aşa ceva prin casele dvs şi aţi fi tentaţi să încercaţi.

O noutate adusă acestor jocuri clasice disponibile o reprezintă posibilitatea oferită de SNES mini clasic de a vă salva progresul în cadrul fiecărui joc astfel încât la fiecare revenire să puteţi continua fix din locul în care v-aţi oprit.
Se pare că Snes mini clasic este disponibil pentru precomanda şi în Romania la Altex, aşa că dacă doriţi să vă achiziţionaţi un astfel de produs ar fi bine să plasaţi o comandă întrucât în afara ţării noastre după cum vă informam mai sus stocurile sunt de mult epuizate.

Pentru comenzi acesati link –> https://altex.ro/nintendo-classic-mini-snes