Nou record mondial stabilit la terminarea jocului Super Mario Bros

Stirile circula repede, iar daca este vorba despre Super Mario Bros care are milioane de fani si despre noul record stabilitt in parcurgerea jocului de la start la finish, in lumea online acesta veste face inconjurul lumii in doar cateva minute.

Acest titlu lansat în urmă cu zeci de ani, captivează încă tineri din noua generație de gameri, acesta fiind si cazul lui Darbian, un pasionat al jocului Super Mario Bros, care a reusit sa stabileasca un nou record mondial, mai bine spus sa detroneze propriul recordul anterior, prin terminarea acestei curse nebune în exact 4: 57.260 (4 minute, 57 secunde și 260 de milisecunde).

Noul timp stabilit este astfel cu numai 167 de milisecunde mai scurt decat cel anterior, iar pentru a ajunge la aceasta performanta  Darbian a folosit toate scurtaturile disponibile in cadrul jocului atat  in zonele denumite generic „warps zone” ce sunt ascunse la sfarsitul planselor de joc  1-2 si 4-2, precum si  celelalte scurtaturi din interiorul fiecarui nivel de joc , dar folosindu-se si de o eroare cunoscuta sub denumirea de “bullet Bill glitch”( la sfarsitul plansei 8-2, Mario sare pentru a prinde steagul, cu scopul de a termina etapa dar aterizeaza pe glontul Bullet Bill). Secunde pretioase sunt castigate astfel, intrucat animatia care il arata pe Mario mergand spre castel nu mai ruleaza.

Darbian si-a monitorizat pulsul pe parcursul intregii curse si, dupa cum usor putem observa acesta a inceput cursa intr-un mod relaxat plecand de la 80 de batai ale inimii pe minut, insa spre finalul jocului , mai exact in plansa 8-2 pulsul sau a urcat  considerabil pana la 172.

Trebuie cu adevarat sa il vedeti pe acest gamer  in actiune pentru a putea crede ca cineva poate obtine asemenea performante, asadar va invit sa va delectati privindu-l  pe Darbian in actiune urmarind videoclipul de mai jos.