Mario Kart Tour – noul joc pe telefon marca Nintendo

Compania Nintendo începe săptămâna cu o veste grozavă, una dintre cele mai populare francize ale sale şi anume Mario Kart va primii un nou joc în serie însă vorbim de un joc dedicate telefoanelor smartphone şi tabletelor.

Dezvoltatorul a anuntat că noul titlu va fi disponibil curând, atât pe Android cât şi Ios. Jocul va purta numele de  Mario Kart Tour iar momentan in listele Google Play si IOS apare  ca “joc in dezvoltare”

Deşi data la care Mario Kart tour va devenii disponibil nu a fost anunţată, conform unei declaraţii din partea dezvoltatorului, am aflat că acesta va apărea cel mai probabil anul următor, asta înseamnă ,din păcate, că acest lucru se poate întâmpla oricând între aprilie 2018 şi martie 2019.

Nu este încă clar dacă jocul va avea o component AR la fel ca Pokemon Go, sau dacă vorbim despre un joc simplificat urmând linia trasată de Super Mario Run. Şi pentru că tot a venit vorba despre Super Mario Run afirm cu încredere faptul că Nintendo chiar a făcut o treaba extraordinară atunci când vine vorba despre transformarea unui titlu vechi într-o aplicaţie distractivă pe care gamerii din generaţia veche dar şi noii fani ai lui Mario o îndrăgesc.

Personal abia aştept să testez acest nou joc din cadul francizei Mario Kart,aşa că va întreb şi pe voi: ce părere aveţi,cum credeti că va arată noul produs?

Aştept părerile voastre în cadrul comenturilor !